Verplaatst

vrijdag 27 november 2020

Livestream: Willie Wartaal

Bird's-eye view livestream op het dak van het Energiehuis

Wegens gezondheidsklachten wordt deze livestream verplaatst naar een nader te bepalen datum. De nieuwe datum wordt binnenkort bekend gemaakt.

Veelzijdige woordkunstenaar Willie Wartaal brengt een dj-set op grote hoogte! Deze bijzondere livestream wordt namelijk opgenomen op het dak van het Energiehuis, zo heb je als kijker een echte birds-eye view. De gratis livestream is op vrijdag 27 november vanaf 21:00 uur te volgen via YouTube en Facebook. In samenwerking met Ubeat Academy.

Willie Wartaal (WiWa) brak in 2005 door met supergroep De Jeugd van Tegenwoordig. Hitsingle ‘Watskeburt?!’ was nummer één in alle hitlijsten en vormde het startsein voor een dikke carrière. Succesvolle albums als ‘Parels voor de Zwijnen’, ‘Ja, natúúrlijk!’ en ‘Manon’ verkochten meer dan 350 duizend exemplaren en brachten De Jeugd naar ieder denkbaar festival. Maar, WiWa is meer dan een podiumbeest. Je kent hem ook als acteur (film Blackout), presentator (Villa en de jaarlijkse Lowlands registratie) en als deelnemer van RTL-programma Expeditie Robinson. Ook is WiWa naast hiphop entrepreneur volledig in zijn element als house/eclectische dj. Dit jaar is het tijd voor wat nieuws: solo EP ‘Enkel Bangers’ zag het licht. Zeker geen kopie van WiWa’s werk met De Jeugd, maar sterke tracks vol hiphop, dembow, afro, salsa en house. Geïnspireerd door New Kids On The block, uiteraard met een WiWa smoel en een diepere betekenis. Eerste single ‘Daia’ is een regelrechte floorfiller, geproduceerd door Badd Dimes en met een featuring van Vjèze Fur. Van diverse poppodia tot urban clubs, studentenfeesten en open minded festivals als Lowlands en Milkshake, WiWa is daar!

?: Als het publiek niet naar ons kan komen, brengen we de live-ervaring naar jouw woonkamer! Via livestreams met optredens van veelbelovend talent, oorverdovend hard of juist puur en kwetsbaar. In onze sfeervolle zaal, soms toegankelijk voor publiek en soms op een bijzondere locatie. Abonneer je op ons Youtube kanaal en meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Bekijk het volledige livestream programma hier. *Het concert van Willie Wartaal is opgenomen op woensdag 25 november.

Verplaatst

Locatie
Online
Aanvang
21:00
Zaal sluit
22:00