Gratis

donderdag 10 december 2020

Livestream: TIGERKNIFE

Northcote Presents | Gloednieuwe hardcore formatie brengt groovy riffs
Net bevestigd

Deze livestream wordt gepresenteerd in samenwerking met Northcote. Sinds 2012 organiseert Northcote een jaarlijks festival en clubshows. Hier zie je de beste hardcore- en punkbands van dit moment! De gratis livestream is op donderdag 10 december vanaf 21:00 uur te volgen via YouTube en Facebook.

TIGERKNIFE is een gloednieuwe hardcore/metal formatie uit Rotterdam. De band produceert een stevige sound gekenmerkt door groovy riffs en beukende breakdowns, versterkt met herkenbare lyrics. Sinds de oprichting in 2019 werkte TIGERKNIFE hard aan de release van zijn eerste single. De primeur is hier te horen tijdens een livestream vol dynamiek en energie!

?: Als het publiek niet naar ons kan komen, brengen we de live-ervaring naar jouw woonkamer! Via livestreams met optredens van veelbelovend talent, oorverdovend hard of juist puur en kwetsbaar. In onze sfeervolle zaal, soms toegankelijk voor publiek en soms op een bijzondere locatie. Abonneer je op ons Youtube kanaal en meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Bekijk het volledige livestream programma hier. Het optreden van TIGERKNIFE is opgenomen op zaterdag 5 december.

Gratis

Locatie
Online
Deur open
21:00
Aanvang
21:00