Gratis

zaterdag 22 mei 2021

Livestream: The Real Danger

Northcote Presents | Catchy punkrock met veel melodie en echtheid
Net bevestigd

Deze livestream wordt gepresenteerd in samenwerking met Northcote. Sinds 2012 organiseert Northcote een jaarlijks festival en clubshows. Hier zie je de beste hardcore- en punkbands van dit moment! De gratis livestream is op zaterdag 22 juni vanaf 21:00 uur te volgen via YouTube en Facebook.

Rotterdamse punkrock formatie met invloeden van Descendents, Face To Face, Bouncing Souls en Sub Society. The Real Danger probeert één ding te bereiken: punkrock liedjes spelen met catchy hoeken, veel melodie, urgentie en echtheid. Zo weet de band een eigen, fris geluid neer te zetten. Dat smaakt naar meer!

?: Als het publiek niet naar ons kan komen, brengen we de live-ervaring naar jouw woonkamer! Via livestreams met optredens van veelbelovend talent, oorverdovend hard of juist puur en kwetsbaar. In onze sfeervolle zaal, soms toegankelijk voor publiek en soms op een bijzondere locatie. Abonneer je op ons Youtube kanaal en meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Bekijk het volledige livestream programma hier. *Het concert van The Real Danger is opgenomen op zaterdag 22 mei.

Gratis

Deur open
21:00
Aanvang
21:00