Gratis

donderdag 3 december 2020

Livestream: Serve

Northcote Presents | Veelzijdige hardcore met invloeden van metalcore en deathcore

Deze livestream wordt gepresenteerd in samenwerking met Northcote. Sinds 2012 organiseert Northcote een jaarlijks festival en clubshows. Hier zie je de beste hardcore- en punkbands van dit moment! De gratis livestream is op donderdag 3 december vanaf 21:00 uur te volgen via YouTube en Facebook.

Met je hardcoreband debuteren op Nederlandse tv tijdens het programma Man Bijt Hond? Serve draait zijn hand er niet voor om. Deze formatie uit Utrecht bestaat sinds 2018 en heeft inmiddels al een aardige verzameling tracks op zijn naam staan. Een stevige mix van metalcore, deathcore en hardcore bracht de band naast een moment of fame op tv ook optredens in diverse podia en op Eurosonic Noorderslag. Vorig jaar kwam debuut EP ‘Life Is Not Lived, It Is Suffered Through’ uit. De plaat laat zien hoe veelzijdig hardcore kan zijn en schuwt daarin geen maatschappelijke thema’s als depressie en drugsverslaving. Eerder deelde Serve het podium al met bands als Jesus Piece, Broken Teeth, No Turning Back en Rotting Out. Nu is het tijd om het publiek thuis wakker te schudden met een stevige livestream.

?: Als het publiek niet naar ons kan komen, brengen we de live-ervaring naar jouw woonkamer! Via livestreams met optredens van veelbelovend talent, oorverdovend hard of juist puur en kwetsbaar. In onze sfeervolle zaal, soms toegankelijk voor publiek en soms op een bijzondere locatie. Abonneer je op ons Youtube kanaal en meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Bekijk het volledige livestream programma hier. *Het optreden van Serve is opgenomen op zaterdag 28 november.

Gratis

Locatie
Online
Deur open
21:00
Aanvang
21:00