Gratis

vrijdag 30 april 2021

Livestream: King Of The World

Meerstemmige zang met blues en rock invloeden
Net bevestigd

Sinds de oprichting in 2012 is het snel gegaan met King Of The World. In korte tijd bouwde de band een dijk van een reputatie op in het binnen- én buitenlandse bluescircuit. Albums als ‘Can’t Go Home’, ‘KOTW’ en ‘Live at Paradiso’, ‘Cincinnati’ en ‘Connected’ scoorde hoge ogen bij menig roots en blues liefhebber. Dit resulteerde in diverse optredens op onder andere North Sea Jazz festival, Ribs ’n Blues, Paradiso en Hedon. In 2019 presenteerde de band zijn nieuwe album in onze Power Stage, nu zijn de heren terug met een bijzondere reden. Bereid je voor op een heerlijk, pittige bluesavond!

Crowdfunding actie
Dit concert staat in teken van een crowdfunding actie voor de ernstige zieke geluidsman van de band, Arjan van Dijk. Zijn inkomsten zijn door de coronacrisis volledig weggevallen. King Of The World ondersteunt de crowdfunding actie die opgezet is om het gezin van Arjan te ontzorgen in deze zware tijd. Wil je graag helpen? Bekijk de actie dan hier.

Deze gratis livestream is op vrijdag 30 april vanaf 21:00 uur te volgen via YouTube en Facebook. 

?: Als het publiek niet naar ons kan komen, brengen we de live-ervaring naar jouw woonkamer! Via livestreams met optredens van veelbelovend talent, oorverdovend hard of juist puur en kwetsbaar. In onze sfeervolle zaal, soms toegankelijk voor publiek en soms op een bijzondere locatie. Abonneer je op ons Youtube kanaal en meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Bekijk het volledige livestream programma hier. *Het concert van King of the World is opgenomen op zaterdag 24 april.

Gratis

Locatie
Online
Deur open
21:00
Aanvang
21:00