Verplaatst

donderdag 25 februari 2021

Livestream: Hang Youth

Alle problemen komen samen in korte hardcore poppunknummers
Verplaatst naar 12 juni 2021

Deze livestream is verplaatst naar zaterdag 12 juni 2021 en is dit dag vanaf 21:00 uur te volgen via YouTube en Facebook. 

Nieuwe formatie Hang Youth is radicaal en sneller dan snel! Dit jaar bracht de band niet één maar twee platen uit. In juni 2020 kwam debuut album ‘BOEL AAN DE HAND’ uit en knalde Hang Youth direct door de Spotify-geluidsbarrière met een kwart miljoen streams. Tweede album ‘ALLES MOET BETER’ zag in november het licht via Burning Fik en duurt nog geen kwartier. Dat doet overigens niet af aan de intensiteit van de plaat. De verzameling van achttien ultra-korte, maar furieus urgente hardcore/poppunk nummers is voor het eerst in de carrière van de band professioneel opgenomen, gemixt en gemasterd. Met nummers als ‘IK GEEF EEN NIER VOOR GEEN RUTTE IV’, ‘BILL GATES IS EEN NERD’ en ‘BELASTINGDIENST’ houdt Hang Youth bewust het midden tussen een kwade tweet, een serieuze punkband en een kunstproject. Hang Youth is nieuw, laat zich zeker gelden en blaast je gegarandeerd van je stoel af!

Deze gratis livestream is op donderdag 25 februari vanaf 21:00 uur te volgen via YouTube en Facebook. Wil je het concert op woensdag 24 februari in de zaal bijwonen? Bestel dan hier je tickets voor tijdslot 1 of hier voor tijdslot 2!

?: Als het publiek niet naar ons kan komen, brengen we de live-ervaring naar jouw woonkamer! Via livestreams met optredens van veelbelovend talent, oorverdovend hard of juist puur en kwetsbaar. In onze sfeervolle zaal, soms toegankelijk voor publiek en soms op een bijzondere locatie. Abonneer je op ons Youtube kanaal en meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Bekijk het volledige livestream programma hier. *Het concert van Hang Youth is opgenomen op woensdag 24 februari.

Verplaatst

Locatie
Online
Aanvang
21:00