Gratis

vrijdag 8 januari 2021

Livestream: Downcast Collision

Dordrecht Metal presents | Metalformatie brengt gedurfde songs met donkere vocalen

Deze livestream wordt gepresenteerd in samenwerking met Dordrecht Metal: een gloednieuw metal festival in Dordrecht! De gratis livestream is op vrijdag 8 januari vanaf 21:00 uur te volgen via YouTube en Facebook.

Downcast Collision belichaamt de schaduwkant van liefde. De moderne metalformatie kwam tot leven in een andere dimensie en de leden botste bij toeval met dit universum. Hier werken de wetten van de natuur anders, waardoor de band zich misplaatst en boos voelt. Met zijn muziek zoekt Downcast Collision naar een manier om beide werelden samen te smelten. het resultaat klinkt als donkere wetenschap; zwaar, met killer riffs en zonder veel subtiliteit. Met gedurfde songs en donkere vocalen houdt Downcast Collision zich bezig met thema’s als geweld, de ondoden en zelfs de visioenen van Lucifer. Verwacht een stevige live opname vol heavy melodieën die stiekem best catchy zijn.

?: Als het publiek niet naar ons kan komen, brengen we de live-ervaring naar jouw woonkamer! Via livestreams met optredens van veelbelovend talent, oorverdovend hard of juist puur en kwetsbaar. In onze sfeervolle zaal, soms toegankelijk voor publiek en soms op een bijzondere locatie. Abonneer je op ons Youtube kanaal en meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Bekijk het volledige livestream programma hier. Het optreden van Downcast Collision is opgenomen op zaterdag 5 december.

Gratis

Locatie
Online
Deur open
21:00
Aanvang
21:00