vrijdag 9 juni 2023

Live Rock Karaoke Band – Summer Edition

Let’s get ready to rock! 🎙

Altijd al eens een echte rockster willen en met een band op het podium willen staan? Dan is nu je kans!😏
De Live Rock Karaoke Band voorziet een complete show met een vijfkoppige band om je wildste rock-dromen uit te laten komen. De band zit vol met solo’s en oneindige energie. Tijdens jouw geweldige optreden, betrekt de band ook het publiek waardoor het voor iedereen een onvergetelijke avond wordt.

Het is altijd een feestje! De presentator gooit de remmen los en zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt, op het podium en in het publiek. Er zijn meerdere schermen aanwezig met de songteksten erop, maar mocht je het toch even niet meer weten, staat onze presentator klaar om je weer op weg te helpen. Kies uit meer dan 100 klassiekers, van ABBA tot ZZ Top. Voor ieder wat wils! Schrijf je terplekke in en ga he-le-maal los. Jij kiest, wij spelen!

Support: Voltage Avenue
Voltage Avenue is een Pop Punk band uit Rotterdam. Het moderne, gelikte geluid van artiesten als Mod Sun en MGK wordt gemengd met de ruigere, old- school Pop Punk sound, met invloeden van titanen binnen het genre als Sum 41 en Anti-Flag. Live shows van Voltage Avenue worden gekenmerkt door een waanzinnige dosis aantsekelijke energie, positieve vibes en inclusiviteit. Iedereen is welkom in de Voltage Avenue familie 🖤

Tickets
Voorverkoop
€ 14,50
Deurticket
€ 17,00
Rolstoelticket
€ 14,50
Inclusief servicekosten

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00