zaterdag 25 november 2023

Laurence Jones (UK)

"Laurence Jones is verkozen tot de top 10 beste bluesgitaristen ter wereld van vandaag" - Music Radar.

Laurence Jones heeft zich ontpopt tot een van de populairste gitaristen van het Verenigd Koninkrijk. Hij heeft verschillende onderscheidingen en prijzen op zijn naam staan en won drie jaar op rij “Young Artist Of The Year” in de British Blues Awards, waardoor hij werd opgenomen in de British Blues Hall Of Fame. Laurence en zijn band hebben ondersteund / getoerd met onder andere Sir Van Morrison, Sir Ringo Starr, Joe Bonamassa, Status Quo, Buddy Guy, Jeff Beck, Johnny Winter & Kenny Wayne Shepherd. Laurence Jones bereikte nummer 5 in de top 20 hardst werkende bands in het Verenigd Koninkrijk samen met Chris Farlowe, Bay City Rollers, Chas & Dave en meer… Mis je kans niet om “de toekomst van de blues” live op tournee te zien, aldus Classic Rock Magazine.

Spannend gitaarspel vol energie” – BBC Radio 2

Een volwassen en stijlvolle release die zijn doorbraak zou moeten blijken te zijn in de blues mainstream die Joe Bonamassa heeft gestuit” – The Daily Express

Support door Blue Nation (UK)

Blue Nation, een 2-koppige band uit Birmingham, gebruikt Riff-gebaseerde Blues Rock uit een breed pallet van invloeden, waaronder The Beatles, Cream, Led Zeppelin, Brit Pop 90’s, meer recentelijk Rival Sons en Vintage Trouble, om hun gedenkwaardige geluid te creëren.

Tickets
Voorverkoop
€ 23,00
Rolstoelticket
€ 23,00
Inclusief servicekosten

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
20:45