Kovacs – Bibelot

vrijdag 7 december 2018

Kovacs

Cheap Smell Tour

De Nederlandse zangeres Sharon Kovacs maakte vier jaar geleden een verpletterende entree in de muziek met haar debuut-EP ‘My Love’. Niet alleen vanwege haar verschijning, maar ook vanwege haar stem. Die is diep, rijp en roept associaties op met Amy Winehouse, Shirley Bassey en Billie Holiday. Voor haar tweede album ‘Cheap Smell’ dat op 17 augustus uitkomt, vertrok ze naar Londen om te werken met de vermaarde producer Liam Howe. Zoals de eerste single ‘Black Spider’ al laat horen: het resultaat is future soul van het hoogste niveau!

Support: Judy Blank
Op 12 oktober stond ze bij ons nog in de Power Stage. De zangeres verruilde haar piano voor een gitaar en vertrok naar Nashville om daar haar tweede album op te nemen. Dit resulteerde in ‘Morning Sun’, een album met nummers over klein geluk en je draai proberen te vinden in de wereld.

Blijf na afloop lekker hangen, want resident dj Jano draait de fijnste plaatjes.

Tickets

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
21:00
'Het album heeft me echt geholpen om gelukkiger te zijn. Ik heb veel over mezelf geleerd op persoonlijk en muzikaal vlak, ik heb nu veel meer zelfvertrouwen over de dingen die ik maak dan voorheen.'
Kovacs

In Brandstof:

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €4,00!