Komatsu – Bibelot

vrijdag 23 november 2018

Komatsu

Met nieuw album 'A New Horizon' en supports Stone Golem + Dieselburner

Komatsu uit Eindhoven sleept je mee in een explosieve cocktail van groovende, riff-georiënteerde stoner, sludge, rock en metal. De band tourde met niemand minder dan John Garcia (Vista Chino, ex-Kyuss, Hermano, Unida and Slo Burn), stond op festivals als Paaspop en Desert Fest Antwerp en speelde op de officiële afterparty van Queens Of The Stone Age. Dit jaar kwam het nieuwe album ‘A New Horizon’ uit. Reden genoeg voor een tour én een optreden in Dordrecht. Van één ding is Komatsu zeker: you’re gonna have a mothersludging time.

+ Supports:
Stone Golem is stoner rock op z’n best! Denk aan lage, harde riffs die worden afgewisseld met een kalme, psychedelische en blues achtige sound. Stone Golem staat garant voor een diverse en meeslepende live show.

Hoewel DieselBurner uit slechts twee bandleden bestaat weet de band vele zalen omver te blazen met keiharde stoner rock. De zware riffs en de slepende drums zorgen voor een krachtig en vol geheel.

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00
'Verwacht zware lompe riffs en beukende drums tijdens de knallende show van Komatsu, dé stoner rock band van het moment in Nederland.'
Tim van Dorp
Programmeur

In Brandstof:

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €4,00