vrijdag 7 februari 2020

Kita Menari + Avi On Fire

Twee Nederlandse indiepop bazen bundelen hun krachten

Twee Nederlandse indiepop bazen bundelen hun krachten. Laat je overspoelen door een avond vol feelgood muziek. Zomer in februari!

Kita Menari
Tijdens een duik in een Maleisische lagoon stikt Kita Menari zanger Micha de Jonge bijna als zijn luchtfles er plots mee ophoudt. Wat doe je na zo’n intense ervaring? Elke dag keihard het leven vieren en iedereen aanmoedigen dit ook te doen! Met psychedelische indiepop songs als ‘Young Lovers’ en ‘Feel It All’ bracht de band zijn positieve vibes naar grote festivals als Sziget en Pukkelpop. Het leven is een feestje met Kita Menari!

Avi on Fire
Als je denkt aan opgewekte, grillige indiepop kun je net zo goed direct denken aan Avi On Fire. Dit soloproject van Bram Wesdorp (bekend neighbour Neighbour en Yellow Grass) verovert in een razend tempo heel Nederland. De band stond eerder in een uitverkochte Talent Stage, werd 3FM Serious Talent en deed mee aan de Popronde. Luister de single ‘Pearls’ en je begrijpt meteen waar de 1,7 miljoen streams vandaan komen. Nieuw materiaal is in aantocht en dit is dé kans om daar als eerste wat van mee te krijgen.

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50