vrijdag 4 september 2020

Kiss The Frog

Funky en soulvolle ode aan de Rotterdamse band
1,5 meter show

Samen zorgen we voor een veilige, maar vooral ook unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek aan Bibelot.

The Frog was begin jaren 80 verantwoordelijk voor een nieuwe impuls van de funk, soul en rock in Nederland. Voornamelijk in Rotterdam stond de band bekend om zijn ijzersterke live reputatie. Na drie succesvolle albums lanceerde zanger Rick de Vito zijn solocarrière. De The Rolling Stones cover ‘Statisfaction’ van zijn debuutalbum ‘Good Times’ werd een grote hit in Duitsland. In de zomer van 2018 komt Rick de Vito helaas te overlijden. Dit was de aanleiding voor een eenmalige tribute in Bibelot uitgevoerd door The BBrothers. Het succes van deze avond zette de bandleden aan het denken, dit was immers te mooi om het bij één avond te houden. De samenwerking werd doorgezet en een nieuwe band was geboren: Kiss The Frog! Nummers van de albums ‘Be Kind To Animals, Kiss A Frog’, ‘Document’, ‘Capricorn’ en ‘The Lost Tracks’ worden gebracht vol passie, groove en spelplezier. Een unieke kans om de muziek van The Frog opnieuw live te ervaren!

Band bezetting:
Eelco de Boer – drums
Marco Dirne / Jaro Bellekom – basgitaar
Age Kat – gitaar
Frank de Boer / Christine Punselie / Inge Bonthond – zang
Marcellino Vishnudatt – keyboard
Rene van Hertum / Nils van Haften – saxofoon
Marco Muusz – trompet

Tickets

Locatie
Main Stage
Deur open
19:45
Aanvang
20:00

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig in de zaal. De stoelen zijn per twee opgesteld. Bij het bestellen van een los ticket is het mogelijk dat je naast iemand geplaceerd wordt die je niet kent. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.