KISS Forever (HU) – Bibelot

vrijdag 13 december 2019

KISS Forever (HU)

Ervaren band brengt ode aan de iconische rocksterren

Met meer dan 120.000.000 verkochte LP’s is Kiss  één van de grootste bands uit de geschiedenis van de rock ’n roll. Sinds 1974 domineren de Amerikanen wereldwijd de hitlijsten met nummers als ‘I Was Made For Loving You’, ‘Rock ‘N Roll All Nite’, ‘Forever’, ‘Shout It Out Loud’, ‘Detroit Rock City’ en ‘I Love It Loud’. Inmiddels moeten we bijna afscheid nemen van de geschminkte rocksterren. Begin 2019 begon de band aan zijn laatste tour ooit: ‘End Of The Road’. Maak je als echte fan geen zorgen, Bibelot verzorgt de ultieme Kiss ervaring. Kiss Forever uit Hongarije heeft ruim 1000 shows in 27 landen op zijn naam staan en won de officiële titel ‘No.1 European KISS Tribute Band’. De heren houden niet van half werk en stoppen veel tijd in de authenciteit van hun shows. De band focust zich op het gehele repertoire; van het vroegere werk tot de recentere albums. Dit alles inclusief de legendarische Kiss-kostuums en bijbehorende make-up. I was made for loving you, Dordrecht!

Leuk om te weten: Kiss is zeer waarschijnlijk de band met de grootste collectie merchandise. Zo is er (naast de gebruikelijke posters en t-shirts) babykleding (sokjes, rompertjes, slabbetjes), maar ook een heuse Kiss-doodskist. Daarnaast zijn er door de jaren heen diverse series Kiss-poppen uitgebracht, maar ook broodtrommels, een echte flipperkast, Kiss-make-up, diverse soorten kleding, badeendjes, condooms, puzzels, bordspellen, schooltassen, etuis, potloden en gordijnen. Bassist Gene Simmons heeft zelfs het kantoor in zijn huis volledig ingericht met (naar eigen zeggen) minimaal één exemplaar van elk Kiss-souvenir.

Tickets
Voorverkoop
€ 18,00

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
20:45

IN BRANDSTOF

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50