zaterdag 7 maart 2020

Kingsborough (US)

Authentieke, Amerikaanse bluesrockers presenteren nieuw album

Frontman Billy Kingsborough vond in 2010 de perfecte lead gitarist in Alex Leach. Beïnvloed door klassieke bands als The Beatles, The Black Keys en Led Zeppelin vormden zij samen Kingsborough. Een ruige rock ‘n roll band met blues roots. Verwacht zware grooves, gelikte riffs en huilende solo’s. Eerder verzorgde Kingsborough support voor Dorothy, Joan Rett, Robert Cray en ZZ Top. Op dit moment schrijven de heren nieuw materiaal. De grenzen van de bluesrock worden wederom verlegd!

+ support: Certain Animals
Eigenzinnig geluid vol meerstemmige, melodieuze rock: dat is het Rotterdamse trio Certain Animals. Op het podium wordt de muziek vertaalt naar explosieve uitbarstingen en intieme momenten in een energieke liveshow. Certain Animals stond op festivals als Zwarte Cross, Bevrijdingsfestival Zuid-Holland en Big Rivers. Laat je klaar stomen voor de release van het nieuwe album in april 2020.

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

IN BRANDSTOF

Tostideal! Midnight snacken doe je gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50