Kid Harlequin + Boskat – Bibelot
Gratis

zaterdag 6 juli 2019

Kid Harlequin + Boskat

Gratis concertreeks met veelbelovend talent in DOOR

Bibelot & DOOR presenteren samen een concertreeks in DOOR. Iedere eerste zaterdag van de maand ontdek je hier nieuwe bands. Laat je verrassen door onbekend talent! Met vanavond: Kid Harlequin en Boskat.

Kid Harlequin
Deze vijfkoppige band uit Rotterdam maken rock met een duistere sfeer. De strakke gitaar riffs, melodieuze zang, electronica en veel energie op het podium doen denken aan bands zoals Nine Inch Nails, A Perfect Circle en Deftones. De band weet op te vallen met zijn strakke show. Dit resulteerde in onder andere de aftershow van Alter Bridge en Placebo en speelden ze het support van Mushroomhead in Tivoli.

Boskat
Een duo die voor een heel weeshuis herrie weet te maken. De heren zijn niet makkelijk in een hokje te plaatsen, maar één ding is zeker: het is luid en het is rock ’n roll. De missie is om een enorme sound neer te zetten met een minimale bezetting. Of dat ze gelukt is? Aanschouw het zelf tijdens deze editie van BibelotxDOOR.

Gratis

Locatie
Door
Deur open
20:00
Aanvang
20:30

In Door

Dit concert vindt plaats op een externe locatie. DOOR is te vinden op het volgende adres: Spuiboulevard 220, 3311 GR in Dordrecht.