Kenny B – Bibelot

donderdag 17 oktober 2019

Kenny B

Op tour met het nieuwe album 'Hoe Dan Ook'

Kenny B was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Op zijn 28e verbreedde hij zijn muzikale horizon door naar Nederland te komen. Via platenlabel Top Notch bracht Kenny B met succes de single ‘Parijs’ uit, die inmiddels meer dan 31 miljoen keer gestreamd is en bijna 34 miljoen keer is bekeken op YouTube. Ook stond hij op festivals als Zwarte Cross, Noorderslag en Dutch Valley. In het voorjaar van 2019 verscheen het nieuwe album ‘Hoe Dan Ook’. Na de release van singles ‘Sranan Mi No Gwe’, ‘Oh Ja’, ‘Ik Ben Hier’ en ‘Als ik je zie’ is het tijd voor een optreden in Dordrecht!

+ support: Luuk Geers
Met alleen zijn stem en gitaar creëert deze Rotterdamse singer-songwriter een intieme sfeer. Zijn liedjes gaan over de zoektocht door het leven. Met een voorliefde voor pakkende melodieën, klinkend als een mengeling van ‘Paul Simon’ en ‘Jack Johnson’ weet Luuk zijn publiek altijd te raken.

💳 : Vanaf augustus 2019 kun je in Bibelot uitsluitend met PIN betalen. Dit geldt voor zowel de bars als de ticketkassa. Bekijk de veelgestelde vragen voor meer informatie.

Tickets
Voorverkoop
€ 19,00
Mindervalide
€ 19,00

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
20:45
'Het nieuwe album van Kenny B is een ode aan de liefde.'
NPO Radio 1

In Brandstof

Brandstof is het café van Bibelot. Je kunt zelf tosti’s samenstellen, je vrienden ontmoeten, of wegzakken in een lekkere fauteuil na een concert of feest. Een rock ‘n’ roll omgeving in een fris jasje!