Afgelast

zaterdag 17 april 2021

Julian Sas Plays Jimi Hendrix

Muzikale ode aan een legendarische gitarist

Dit concert is geannuleerd wegens het overlijden van bassist Fotis Anagnostou. Alle ticketkopers hebben via e-mail informatie ontvangen.

Julian Sas is een gevestigde naam in de internationale blueswereld. Samen met zijn band staat Sas garant voor een authentieke bluesshow. De muziek van de groep is geïnspireerd op legendarische muzikanten als Jimi Hendrix, Jeff Beck en Johnny Winter. Over die eerste inspiratiebron wordt gezegd dat Julian Sas de enige Europese gitarist is die de muziek van Hendrix met respect en op hetzelfde niveau kan brengen. Dit statement onderschreef Julian Sas met de Jimi Hendrix medley die hij uitvoerde op zijn inmiddels legendarische album ‘Live’ in 1998. Ruim 20 jaar later bewijst Sas opnieuw dat hij de muziek van deze legende in ere kan houden. In 2020 is het 50 jaar geleden dat Jimi Hendrix overleed en daarom ontwikkelde Julian Sas voor deze tour een bijzondere set vol Hendrix materiaal. Ook speelt hij een set met eigen materiaal, waarbij hij veel nieuwe nummers voor het eerst ten gehore brengt. Een kwalitatief sterke en respectvolle ode van een legendarische gitarist voor een legendarische gitarist!

Afgelast

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50.