Verplaatst

vrijdag 15 mei 2020

Julian Sas Plays Jimi Hendrix

Muzikale ode aan een legendarische gitarist

Let op: dit evenement is verplaatst naar zaterdag 28 november. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Julian Sas is een gevestigde naam in de internationale blueswereld. Samen met zijn band staat Sas garant voor een authentieke bluesshow. De muziek van de groep is geinspireerd op legendarische muzikanten als Jimi Hendrix, Jeff Beck en Johnny Winter. Over die eerste inspiratiebron wordt gezegd dat Julian Sas de enige Europese gitarist is die de muziek van Hendrix met respect en op hetzelfde niveau kan brengen. Dit statement onderschreef Julian Sas met de Jimi Hendrix medley die hij uitvoerde op zijn inmiddels legendarische album ‘Live’ in 1998. Ruim 20 jaar later bewijst Sas opnieuw dat hij de muziek van deze legende in ere kan houden. Het is dit jaar 50 jaar geleden dat Jimi Hendrix overleed en daarom ontwikkelde Julian Sas voor deze tour een bijzondere setlist vol Hendrix materiaal. Een kwalitatief sterke en respectvolle ode van een legendarische gitarist voor een legendarische gitarist!

Leuk om te weten: Jimi Hendrix leerde zichzelf gitaar spelen en kon geen bladmuziek lezen. Hij was linkshandig en speelde zijn gitaar daarom ondersteboven.

Verplaatst

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50.