Judy Blank – Bibelot

vrijdag 12 oktober 2018

Judy Blank

Morning Sun albumtour

Judy Blank lanceerde na haar deelname aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland haar debuutplaat in de zomer van 2014. Niet veel later stond zij met haar ijzersterke live set op grote festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz. Judy verruilde haar piano voor een gitaar en vertrok naar Nashville om haar tweede album op te nemen in de studio van Amerikaanse country grootheid Zac Brown. Met een koffer vol nieuwe liedjes over klein geluk en je draai proberen te vinden in de wereld reist ze terug naar Nederland voor een nieuwe albumtour; Judy Blank is terug op de podia met een kersverse sound.

Support: Gregory Ackerman (US)
Deze uit Los Angeles afkomstige singer-songwriter en multi-instrumentalist bracht dit jaar zijn debuutalbum uit. Verwacht geluid van 60’s en 70’s Californië met een moderne twist.

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00
‘This young girl sang some songs that made my heart drum. If she was anywhere around me, I’d go see her ev’ry night’
Seasick Steve

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €4,00. Geniet tussendoor van muziek want resident dj's Richard & Piggel draaien de fijnste plaatjes.