Judge (US) – Bibelot

donderdag 26 september 2019

Judge (US)

Legendarische hardcore band + special guest + Icepick | Northcote Showcase

Sinds 2017 presenteert Northcote naast het jaarlijkse festival met succes showcases. Hier zie je de beste hardcore en punk bands van dit moment! Zo vind je in Bibelot het hele jaar door losse shows én een van de grootste hardcore/punk events van Nederland. Support your scene! Met deze editie:

Judge (US) 21:30 – end
In 2013 markeerde twee uitverkochte shows in New York de terugkeer van de meest invloedrijke hardcore formatie allertijden: Judge. De band was 22 jaar eerder op het hoogtepunt van zijn carrière gestopt. Judge werd in 1987 gevormd door twee leden van hardcorepunk band Youth of Today: gitarist John “Porcell” Porcelly en drummer Mike “Jugde” Ferraro.  De bandleden kregen veel kritiek op de provocerende Straight Edge songteksten. Een tegenbeweging op de drank- en drugscultuur die op dat moment heerste in New York.  Het indrukwekkende verhaal van Judge werd in 2015 in beeld gebracht door de NOISEY documentaire: ‘There Will Be Quiet – The Story Of Judge’. Na legendarische optredens op festivals als Groezrock, Ieperfest, This Is Hardcore Fest en The Sound Of Revolution is Dordrecht nu eindelijk aan de beurt voor een exclusieve NL show!

▸ Very special guest 20:40 – 21:10
Deze special guest is een goed bewaard geheim. We kunnen je echter verzekeren dat je deze show absoluut niet wilt missen. Kleine hint: deze band was een grote inspiratiebron voor veel straight edge bands eind jaren 90.

Icepick 20:00 – 20:25
Icepick maakte onlangs het podium van The Sound Of Revolution met de grond gelijk. Na een lange pauze gaat de band binnenkort de studio in voor het opnemen van een nieuwe full length!

Tickets
Voorverkoop
€ 18,50
Mindervalide
€ 18,50

Locatie
Power Stage
Deur open
19:30
Aanvang
20:00
'So a lot of the things you hear in Judge where people thought I was being militant and telling people how to live; it was basically me trying to tell myself how to live.'
Mike Judge
Zanger

In Brandstof

Brandstof is het café van Bibelot. Je kunt zelf tosti’s samenstellen, je vrienden ontmoeten, of wegzakken in een lekkere fauteuil na een concert of feest. Een rock ‘n’ roll omgeving in een fris jasje!