Afgelast

vrijdag 29 mei 2020

Josh Smith (US)

Meestergitarist geeft concert vol improvisatie

? Let op: Wij volgen de maatregelen op van het RIVM en de Overheid en annuleren alle evenementen tot 1 september. Er komt voor dit concert geen vervangende datum. Alle ticketkopers hebben via e-mail informatie ontvangen.

In de Amerikaanse gitaristenwereld staat Josh Smith bekend als meestergitarist. Niet zo gek als je bedenkt dat hij eerder het podium deelde met Joe Bonamassa en Mick Jagger. Zijn innovatieve en diverse gitaarspel wijkt af van de standaard blues. Dat is één van de redenen waarom Josh regelmatig samenwerkt met blueslegende, vriend en leeftijdsgenoot Joe Bonamassa. Zijn eerste album ‘Born Under A Blue Sign’ bracht Josh op 14-jarige leeftijd uit. Inmiddels mag hij een flink aantal albums op zijn naam schrijven, waarvan de platen ‘Too Damn Cold’ en ‘Woman’ geproduceerd werden door Jim Gaines (Stevie Ray Vaughan, Santana en Steve Miller). Zijn unieke stijl en waanzinnig hoge niveau brachten hem optredens tijdens de Grammy Awards, de Kennedy Center Honours en (inter)nationale tours. In januari 2020 bracht hij het livealbum ‘Live At The Spud’ uit. Verwacht een boeiende en explosieve show vol improvisatie. Een bluesrock gitarist wiens gitaarspel meer zegt dan woorden!

TIP: Het verhaal van Amerikaanse meestergitarist Josh Smith
Met een ticket voor dit concert krijg je gratis toegang tot een unieke Energiehuis Masterclass! Kom oog in oog te staan met Josh Smith en leer alles over deze ervaren muzikant. Deze masterclass vindt voorafgaand aan het concert plaats.  Klik hier voor meer informatie.

Afgelast

Locatie
Power Stage
Deur open
20:45
Aanvang
21:00

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50