vrijdag 6 oktober 2023

Joris Linssen & Caramba

Nederlandstalige muziek, met een Mexicaans pepertje!

Al twintig jaar bestormt Joris Linssen de podia met zijn semi-akoestische band Caramba. Deze rasmuzikanten staan bekend om hun vurige spel, aanstekelijke enthousiasme en een flinke portie lef. Zo toerden ze door Mexico, waar ze optraden voor 20.000 mensen in een stadion en gingen ze voor een tv-serie op pelgrimstocht, waarbij ze eten en onderdak verdienden met hun muziek. De vijf amigo’s doen 100 shows per jaar en spelen elke keer alsof hun leven ervan afhangt. Caramba is avontuur, zien is geloven!

Zanger Joris is ook bekend van zijn tv-programma’s Hello Goodbye en Joris’ Showroom, maar is toch vooral die verrassend energieke entertainer, die al op zijn zestiende in de muziek begon. Hij brengt contrabassist Erik van Loo mee, top-accordeonist Marcel van der Schot en gitarist Kees van den Hoogen. Percussioniste Djem van Dijk zweept het publiek op tot grote hoogte met haar pittige percussie en prachtige stem. Een concert van Joris Linssen & Caramba is een belevenis, vol vurig enthousiasme, interactie met het publiek, mooie verhalen  en gedreven muzikanten.

Support: Rosa Spruit

Kraakheldere stem met een lichte country snik. ‘Nachtegaal van de Hutten’ het boerengehucht in het verre buitengebied van Bergeijk waar ze vandaan komt. Popmuziek met een akoestische gitaar als kleurenpalet en melancholie als belangrijk wapen. Recent bracht ze haar eerste singles uit. Haar nummer ‘Tussen Stad en Platteland’ werd door vele zenders opgepikt. Het gelijknamig album komt in juni 2023 uit. Daarna volgen in het najaar de eerste singles van haar tweede album geheel gevuld met eigen nummers.

Tickets
Voorverkoop
€ 21,00
Rolstoelticket
€ 21,00
Inclusief servicekosten

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00