Verplaatst

vrijdag 24 april 2020

Jennie Lena

Betoverende stem en performance met nieuw album

Let op: dit evenement is verplaatst naar zaterdag 12 september. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Jennie Lena is echt, ongepolijst en één van de beste Nederlandse vocalisten van haar generatie. De muziek uit haar diverse repertoire komt recht uit het hart. Invloeden uit de soul, r&b, jazz, hiphop, gospel, funk, folk en blues hoor je onmiskenbaar terug in haar stem en songwriting. Jennie’s muzikale carrière begon in 2009 als backing vocalist bij Postmen en Anouk. In 2015 veroverde ze ieders hart bij The Voice Of Holland en werd haar versie van ‘Who’s Loving You’ van Jackson 5 meer dan 30 miljoen keer bekeken over de hele wereld.  Jennie zette haar carrière voort in de States, tourde door Europa en speelde onder andere op het toonaangevende SXSW festival in Austin (Texas). Dit jaar brengt de zangeres een nieuw album uit waarop ze terugkeert naar haar roots: soul en blues. Bereid je voor op een krachtig optreden, want met haar live band, eigenheid en dosis frisse humor weet Jennie Lena iedereen bij de lurven te pakken.

?: Wanderlust is het verlangen om te reizen en te ontdekken. Bibelot en Kunstmin presenteren uitdagend, verrassend en afwisselend programma in het Energiehuis. Meer evenementen zoals deze bezoeken? Ga naar de Wanderlust website.

Verplaatst

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50.