Jennie Lena - Bibelot

zaterdag 12 september 2020

Jennie Lena

Betoverende stem en performance met nieuw album
1,5 meter show

Samen zorgen we voor een veilige, maar vooral ook unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek aan Bibelot.

Jennie Lena is echt, ongepolijst en één van de beste Nederlandse vocalisten van haar generatie. De muziek uit haar diverse repertoire komt recht uit het hart. Invloeden uit de soul, r&b, jazz, hiphop, gospel, funk, folk en blues hoor je onmiskenbaar terug in haar stem en songwriting. Jennie’s muzikale carrière begon in 2009 als backing vocalist bij Postmen en Anouk. In 2015 veroverde ze ieders hart bij The Voice Of Holland en werd haar versie van ‘Who’s Loving You’ van Jackson 5 meer dan 30 miljoen keer bekeken over de hele wereld.  Jennie zette haar carrière voort in de States, tourde door Europa en speelde onder andere op het toonaangevende SXSW festival in Austin (Texas). Dit jaar brengt de zangeres een nieuw album uit waarop ze terugkeert naar haar roots: soul en blues. Bereid je voor op een krachtig optreden, want met haar eigenheid en dosis frisse humor weet Jennie Lena iedereen bij de lurven te pakken.

Tickets

Locatie
Main Stage
Deur open
19:45
Aanvang
20:00
'Jennie Lena has one of our favorite voices on the planet of all time! She sings with so much ease and wisdom.'
Perez Hilton

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig in de zaal. De stoelen zijn per twee opgesteld. Bij het bestellen van een los ticket is het mogelijk dat je naast iemand geplaceerd wordt die je niet kent. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.

Steun ons met een donatie

Met jouw hulp blijven we programmeren. Klik op de knop voor meer informatie.