zaterdag 20 mei 2023

It’s Not a Phase, Mom!

Een nacht vol emo, rock, metal & hiphop 🖤

Denk even terug aan je middelbare school tijd. Je loopt door de aula, of zit in het fietsenhok met je boze muziek in je oren. De schoolbel gaat en je moet naar de volgende les. Misschien begreep niemand je of hoorde je er net niet bij. Vanavond delen we dat!

De DJ’s draaien je favoriete boze muziek uit die bijzondere tijd. De tofste emo/rock/metal/hiphop komt voorbij. Daarnaast speelt er een echte band “rechtstreeks” uit die periode, springlevend zelfs! Dit keer is dat ‘LINKIN PARK’ (door The Hunting Party).

Nummers die je écht moet horen kun je aanvragen.  Je kunt zelfs jouw eigen grijsgedraaide CD’s van huis meenemen om uit te lenen aan de DJ’s. (ze zullen er niet nóg meer krassen op maken.)

Waar maak je dat mee!?

Een avond vol nostalgie, voor jong en oud. Hiervan spijbelen is geen optie!

Line-up:

LIVE: Linkin Park by The Hunting Party

DJ’s: DJ Slumber & Food Fighters

The Hunting Party
Hoe kun je een band als Linkin Park beter eren dan met een keiharde show die je schor en badend in het zweet achterlaat? De vijf mannen van The Hunting Party zijn constant op jacht naar het volgende feestje en brengen je met passie, ervaring, energie en heel veel plezier de beste hits van de nu-metalhelden. Met hits als In The End, Crawling, Numb, What I’ve Done en One Step Closer waan je je zo weer in de zeroes. The hunt is on!

Tickets

Locatie
Power Stage
Aanvang
22:00
Deur sluit
02:00
Zaal sluit
04:00
Leeftijd
18+