It It Anita (BE) + The Guru Guru (BE) + BlackboxRed – Bibelot

vrijdag 7 juni 2019

It It Anita (BE) + The Guru Guru (BE) + BlackboxRed

Velvet Noise Night | in samenwerking met Velvet Music Dordrecht

Platenzaak Velvet Music Dordrecht presenteert veelbelovende noise bands in Bibelot. Tijdens Velvet Noise Night ontdek je nieuwe muziek, zowel van lokale als internationale bodem. De line-up van iedere editie is zorgvuldig samengesteld door het Velvet Music team. Support your local record store! Op het programma van deze eerste editie:

It It Anita (BE)
Met 90’s noise rock riffs en oerkreten vanuit de tenen, lijkt het Belgse It It Anita ongecompliceerd. Wie goed luistert hoort echter subtiele nuances en intrigerende onderlagen. Behalve een ziedend vuur is er ook intens verlangen, verlammende angst, woede en rusteloosheid.

The Guru Guru (BE)
Een leadvocal in een veelkleurige dwangbuis, opgejaagd door koortsige gitaren en een stuiptrekkende ritmesectie. The Guru Guru herschrijft de regels van het indie-math-psycho-noise genre. Dit resulteert in weerspannige songs die bij momenten verrassend lekker binnenglijden.

Blackboxred
De gitariste en drummer van Blackboxred hebben eigen stijlen die elkaar volledig aanvullen en soms zelfs letterlijk aanvallen. Niet voor niks wordt dit het spannendste duo in de Nederlandse scene genoemd.

Tickets
Voorverkoop
€ 14,00
Kortingsticket 25%
€ 10,50

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00
‘Velvet Music is erg blij met deze diverse line-up. De effectpedaaltjes worden deze avond gegarandeerd stevig ingetrapt!'
Peter Paul van der Hout
Eigenaar Velvet Music Dordrecht

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €4,00!