vrijdag 1 oktober 2021

ISLE (album release)

Hypnotiserende pop tijdens album release
verplaatst naar popcentrale

Dit evenement is verplaatst naar de Popcentrale in het Energiehuis.
Mis de release show van het debuut album van dit bijzondere duo niet! De dream pop van ISLE schudt je verbeeldingskracht wakker. Lise’s betoverende stem overspoelt je met golven die je meevoeren door een curieus landschap van serene melodieën en spoken words, een toevlucht voor introverte dromers en creatievelingen. Als een soort muzikale uitvinder schetst en herschikt Arjan folk, indie en klassieke elementen tot een originele sound die je doet denken aan Portishead, London Grammar en Björk. De op het eerste gezicht tegengestelde elektronische soundscapes en orkestrale arrangementen blijken een perfecte match, net zoals dit onwaarschijnlijke duo met gepolariseerde persoonlijkheden, dat moeiteloos samen beweegt in hun niet te stoppen passie om te creëren. Deze passie druipt ervan af tijdens hun live show. De combinatie van het lichtdecor, dat reageert op klanken en handbewegingen, en de inventieve popmuziek geeft je een gevoel van ruimte, verbeelding en mogelijkheden waar je jezelf in wilt verliezen.

+ support: Myrwood
De in het zwart geklede zangeres en muzikant Myrwood maakt muziek met een doel: de wereld veroveren en haar demonen verjagen met een stijl die zij zelf omschrijft als ‘cinematic electronic noir’. Door de afwisseling tussen verleidelijk en zacht, en afstandelijk en koel, kan Myrwood’s muziek je eindeloos rond laten dwalen. In haar show neemt ze je mee op een pad van onzekerheid, daadkracht, vertwijfeling en hoop.

Tickets

Locatie
Popcentrale
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

Testen voor toegang vereist

Voor dit evenement geldt een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs. Voorkom teleurstellingen en maak indien tijdig een afspraak via www.testenvoortoegang.nl. Download de CoronaCheck-app voor de QR-code. Deze dient te worden getoond bij de entree in combinatie met een geldig identiteitsbewijs .