Irish Folk Night – Bibelot

vrijdag 11 mei 2018

Irish Folk Night

De beste bandjes en artiesten in dit genre

De eerste editie van Irish Folk night is een feit. Bibelot presenteert de beste bandjes en singer-songwriters in dit genre. Met deze editie:

Paul Henshaw (UK)
Paul is een riot folk singer-songwriter uit Noord-Wales. Met zijn gitaarspel zingt hij over het leven, katers en alles waar hij dol op is. In het voorjaar van 2018 zal de zanger zijn live-album ‘Complete Est’ uitbrengen.

Bunch Of Bastards
Een portie pittige folk die gaat over de schaduwkant van het leven; wroeging, ziekte, dood, oorlog en de willekeur van dit alles. In 2016 verscheen de cd My Drinkin’ Ain’t Done. De band treedt met het stijltje in de voetsporen van The Pogues (UK) en Flogging Molly (US). Accordeon, banjo en mandoline op stevige, soms punky, basis van drums, bas en gitaar.

Circle J
Circle J speelt met folk doordrenkte punk sinds 2002. De aanstekelijke mix van stampende punk en folky meezingers krijgt (inter)nationaal steeds meer erkenning. Circle J deelde het podium met onder andere Dropkick Murphys (US), The Levellers (GB), The Real McKenzies (CA), Less Than Jake (US) en meer!

Blijf na afloop lekker hangen, want onze resident dj draait de fijnste plaatjes.

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00
'In an era of mass produced and gimmicky music, Paul Henshaw rises above to give us original, unique and ultimately relevant song.'
Sam Rodgers
Freelance journalist

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €4,00