zaterdag 28 augustus 2021

Inge van Calkar

Magic Rollercoaster Live Experience: een electropop show vol verrassingen + support: Juncker
1,5 meter show

Samen zorgen we voor een veilige en unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek aan Bibelot. Er is voor een bezoek aan dit concert geen test nodig.

Weten waar je goed in bent en daar serieus werk van maken. Schepen achter je verbranden en een nieuwe koers durven varen, dat is waar Inge van Calkar mee bezig is sinds ze het ‘elektronica licht’ heeft gezien. Dat haar artistieke traject had een interessant verloop had, werd al snel duidelijk op het album ‘Reset’. De Groningse begon langzaam maar zeker richting electropop te schuiven. Enerzijds houdt ze zich veilig schuil in het mainstream gebied, aan de andere kant drukt ze zich uit in echte retro ‘90s synthpop knallers. Dat verklaart haar succes op de radio, in clubs én op festivals als Bospop. Met de komst van het nieuwe album ‘Full Color’ is haar voorheen in zwart geklede band steeds meer kleur gaan krijgen. Speciaal voor deze bijzondere tijd heeft Inge een 1,5 meter show ontwikkeld vol theater elementen, choreografie, visuals en licht!

+ support: Juncker

Tickets

Locatie
Main Stage
Deur open
19:45
Aanvang
20:00

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig in de zaal. De stoelen zijn per twee opgesteld. Bij het bestellen van een los ticket is het mogelijk dat je naast iemand geplaceerd wordt die je niet kent. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.