Incendiary (US) – Bibelot

zondag 25 maart 2018

Incendiary (US)

Support: Coldburn (DE) + Run Like Hell | Northcote Showcase

Northcote staat vooral bekend om het jaarlijkse festival. De organisatie presenteert sinds 2017 met succes showcases. Hier zie je de beste hardcore en punk bands van dit moment! Zo vind je in Bibelot het hele jaar door losse shows én een van de grootste hardcore/punk events van Nederland. Support your scene!

De line-up van deze editie:

Incendiary (US)
Deze New York-based hardcore formatie is altijd tijdloos geweest. Na de release van een serie splits en full-lenghts als ‘Crusade’ (2009) en ‘Cost Of Living'(2013) dook Incendiary vorig jaar de studio in met de bekende producer Will Putney (Everytime I Die, The Acacia Strain). Het resultaat ‘Thousand Mile Stare’ klinkt urgent, relevant en energiek. Net als de live shows!

Coldburn (DE)
Na de release van een volledige plaat in 2015 presenteert deze Duitse band met trots zijn nieuwste EP ‘Skulls’. Zijn sound kan beschreven worden als oldschool donkere en heavy hardcore met een moderne twist. Met invloeden van bands als No Warning en Terror.

Run Like Hell
Deze locals weten hoe je rauwe, groovy, oldschool hardcore met liefde, passie, eerlijkheid en vooral veel woede moet leveren. Een energieke performance gecombineerd met serieuze songteksten.

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
19:00
Aanvang
19:30
'Incendiary is een gevestigde naam binnen het hardcore genre die blijft verassen. De laatste release 'Thousand Mile Stare' is een van mijn meest gedraaide platen van 2017.'
Louisa Steenbakker
Marketeer

In Brandstof:

Brandstof is het gloednieuwe café van Bibelot. Je kunt er werken of wegzakken in een lekkere fauteuil na een concert of feest. Kies uit het uitgebreide (bier) assortiment of stel zelf je tosti samen.