Uitverkocht

zaterdag 19 september 2020

In de Museumtuin: Suzan & Freek

Tijdslot #2 | Heerlijk nazomeren met nieuwe hits
1,5 meter show

Dit is het tweede tijdslot van de avond. Klik hier voor het eerste tijdslot. Samen zorgen we voor een veilige en unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek.

Het klinkt als een droom. Je ontmoet elkaar in de muziekles op school, begin met het spelen van covers voor op Facebook en dan ga je compleet viral. Het overkwam Suzan & Freek. Met de cover van ‘Dont Let Me Down’ kregen ze zelfs de Chainsmokers in tranen. Een eigen theater tour en grote festivals als Concert at Sea en Paaspop volgde. Op dit moment zingt heel Nederland de nummers ‘Als Het Avond Is’ en ‘Blauwe Dag’ mee. Dit jaar komt debuut album ‘Gedeeld Door Ons’ uit. Eerder maakte Suzan & Freek nog bekend dat de volledig uitverkochte clubtour inclusief optreden in Bibelot werd afgelast als gevolg van de coronacrisis. Het optreden in de Dordtse museumtuin is daarom extra bijzonder.

+ support: Jessy Yasmeen
Telkens opnieuw grijpt deze 22-jarige singer-songwriter uit Rotterdam de luisteraar met haar authentieke stem. Een verfrissende sound bestaande uit dromerige indie folk met Latijns Amerikaanse ritmes.

☀️ Vier de nazomer in de tuin van het Dordrechts Museum met een intieme reeks concerten. De hele maand september zijn er optredens van Racoon, Nielson, Danny Vera, Guido Weijers en vele anderen. Onder de majestueuze platanen biedt een terras plek aan 240 gasten met perfect uitzicht op het podium. Een unieke ervaring!

In De Museumtuin is een samenwerking van Bibelot met BOD Events, Schouwburg Kunstmin, Dordrechts Museum, Art & Dining en Dordrecht Marketing. 

Uitverkocht

Locatie
Museumtuin
Deur open
17:30
Aanvang
18:00

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig. De Museumtuin wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.