Uitverkocht

vrijdag 25 september 2020

In de Museumtuin: Snelle & De Lieve Jongens Band

Heerlijk nazomeren met een verfrissende en ietwat wavey sound
1,5 meter show

Samen zorgen we voor een veilige en unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek.

Lars Bos – alias rapper Snelle – is een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een Hollandse dorpsjongen (met een hazenlip) ook een (muzikaal) verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren. Met zijn in 2016 uitgebrachte ‘Vier EP’ en ‘Bijrijder EP’ was Snelle’s muziek goed voor ruim 1.300.000 streams en plays op platforms als YouTube en Spotify. Ook werd hij gesteund door Puna, FunX en 101barz. Snelle’s sound wordt gekenmerkt door instrumenten als piano, gitaar en saxofoon gecombineerd met moderne trapbeats/drums en een authentieke woordkeus en boodschap. Dit zorgt voor een verfrissende en ietwat wavey sound die eerder al te horen was op onder andere WOO HAH!, NewSkoolfest, 10 jaar Puna, Definitie van Hiphop, Keizerrijk en tientallen shows door heel Nederland. Snelle is omringd door vrienden die soortgelijk grootgebracht zijn en allemaal affiniteit hebben met het creatieve. Samen zetten ze een ‘young independent and having fun’ cultuur neer, waarbij het belangrijk is dat iedereen zijn hart volgt en samen groeit door middel van muziek. Duik met Snelle in het studentenleven van nu en al haar verleidingen.

+ support: Danique
Toen niemand minder dan Snelle de demo’s van de toen 21-jarige Danique op haar Instagram pagina hoorde, was hij gelijk verkocht. Al snel maakte ze haar debuut bij het label Lieve Jongens met de singles ‘Hoe Het Toen Was’ en ‘Centraal Station’.

☀️ Vier de nazomer in de tuin van het Dordrechts Museum met een intieme reeks concerten. De hele maand september zijn er optredens van Racoon, Nielson, Danny Vera, Guido Weijers en vele anderen. Onder de majestueuze platanen biedt een terras plek aan 240 gasten met perfect uitzicht op het podium. Een unieke ervaring!

In De Museumtuin is een samenwerking van Bibelot met BOD Events, Schouwburg Kunstmin, Dordrechts Museum, Art & Dining en Dordrecht Marketing.

Uitverkocht

Locatie
Museumtuin
Deur open
17:00
Aanvang
18:00

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig. De Museumtuin wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.