Uitverkocht

vrijdag 4 september 2020

In de Museumtuin: Scotch

Heerlijk nazomeren op een aanstekelijke en dansbare mix van vrolijke melodieën
1,5 meter show

Samen zorgen we voor een veilige en unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek.

Dé party folk sensatie uit Nederland is klaar om te feesten! Geef deze gestreepte jongens een podium en je hebt een nacht om niet snel te vergeten. Scotch maakt een aanstekelijke en dansbare mix van vrolijke melodieën op viool en accordeon, afgewisseld met polyfone zang op een bloeiende basis van bas en beats. Dat is nogal een mond vol, maar met zes uitgebrachte albums bewijst de band dat deze formule werkt. Na 500+ shows in heel Europa is deze DIY-groep een beruchte partystarter! De energieke show wordt recht uit het hart gebracht. Of het nu op straat is, in een club, op een festival of in een museumtuin, je voelt alleen dat dit moment telt. Wees niet bang voor het onbekende, open je hart voor Scotch en doe mee met het feest!

+ support: Boerensyndicaat
Boerensyndicaat brengt een mix van gitaar, accordeon/orgel, drums/percussie, bas en véél stemmen. Deze Nederlandstalige band maakt liedjes over drank en kleine huisdieren. Ieder optreden is een feestje, dus dat belooft wat!

☀️ Vier de nazomer in de tuin van het Dordrechts Museum met een intieme reeks concerten. De hele maand september zijn er optredens van Racoon, Nielson, Danny Vera, Guido Weijers en vele anderen. Onder de majestueuze platanen biedt een terras plek aan 240 gasten met perfect uitzicht op het podium. Een unieke ervaring!

In De Museumtuin is een samenwerking van Bibelot met BOD Events, Schouwburg Kunstmin, Dordrechts Museum, Art & Dining en Dordrecht Marketing. 

Uitverkocht

Locatie
Museumtuin
Deur open
17:00
Aanvang
18:00

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig. De Museumtuin wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.