Uitverkocht

zaterdag 5 september 2020

In de Museumtuin: Racoon

Tijdslot #1 | Heerlijk nazomeren met intieme, Nederlandstalige liedjes
1,5 meter show

De voorverkoop start op donderdag 20 augustus om 20:00 uur.
Dit is het eerste tijdslot van de avond. Klik hier voor het tweede tijdslot. Samen zorgen we voor een veilige en unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek.

Racoon stapelt moeiteloos mijlpaal op mijlpaal. Het Zeeuwse viertal staat bekend om zijn lange reeks hits, waaronder ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Brick By Brick’ en natuurlijk ‘Oceaan’. Sinds begin dit jaar mag de band daar opnieuw een grote Nederlandstalige hit aan toevoegen: ‘Het Is Al Laat Toch’, een klein lied met grote, emotionele lading. Inmiddels hebben de Zeeuwen een album vol intieme Nederlandstalige liedjes klaar en is het hoog tijd om deze intimiteit ook naar het podium te brengen. Op zaterdag 5 september speelt de band twee concerten in De Museumtuin. Naast nieuwe liedjes speelt Racoon uiteraard ook alle eerdere hits!

+ support: Luuk Geers
Met alleen zijn stem en gitaar creëert Rotterdamse singer-songwriter Luuk Geers een intieme sfeer. Zijn liedjes gaan over de zoektocht door het leven, met invloeden van Jason Mraz, Mumford & Sons en Milow. In oktober van dit jaar brengt Luuk zijn debuut EP uit.

☀️ Vier de nazomer in de tuin van het Dordrechts Museum met een intieme reeks concerten. De hele maand september zijn er optredens van Racoon, Nielson, Danny Vera, Guido Weijers en vele anderen. Onder de majestueuze platanen biedt een terras plek aan 240 gasten met perfect uitzicht op het podium. Een unieke ervaring!

In De Museumtuin is een samenwerking van Bibelot met BOD Events, Schouwburg Kunstmin, Dordrechts Museum, Art & Dining en Dordrecht Marketing.

Uitverkocht

Locatie
Museumtuin
Deur open
12:00
Aanvang
13:00

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig. De Museumtuin wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.