Uitverkocht

donderdag 17 september 2020

In de Museumtuin: Og3ne

Heerlijk nazomeren met harmonieuze vocalen
1,5 meter show

Samen zorgen we voor een veilige en unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek.

OG3NE wordt geroemd om de bijzondere harmonieuze vocale kwaliteiten van de zussen Lisa (23), en de tweeling Amy en Shelley (21). De naam OG3NE staat voor de bloedgroep O van hun moeder en de genen die de zussen aan elkaar verbinden. In 2014 won Og3ne als eerste groep ter wereld het vijfde seizoen van het tv programma The Voice Of Holland. Tijdens hun deelname bereiken Lisa, Amy en Shelley met de BeeGees cover ‘Emotion’, het nummer ‘Change Will Come’ en finalelied ‘Magic’ driemaal een nummer één notering. 2016 is echter het jaar van de échte grote doorbraak in Nederland. In het programma Beste Zangers laat Og3ne Nederland wekelijks versteld staan. De dames scoren maar liefst drie nummer één noteringen tijdens hun deelname aan het succesprogramma. De eerste theatertournee ‘Three Times a Lady’ is een ongekend succes met 44 uitverkochte zalen. In dezelfde periode wordt OG3NE door omroep AVROTROS benaderd om deel te nemen aan het Eurovisie Songfestival. Dit avontuur pakken de zussen met beide handen aan en in het voorjaar van 2017 vertegenwoordigt OG3NE Nederland op de 62e editie van het Eurovisie Songfestival in Kiev met het zeer persoonlijke en harmonieuze ‘Lights And Shadows’. Door de kwalitatieve en energieke optredens is OG3NE inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld!

+ support: Stella Warden
Geïnspireerd door artiesten als Lady Antebellum, Ilse de Lange en Kacey Musgraves bracht de Dordtse Stella Warden in 2018 haar eerste singles uit: ‘Silence is Golden’ en ‘Kiss me’. Uptempo country-pop en catchy gitaarliedjes!

☀️ Vier de nazomer in de tuin van het Dordrechts Museum met een intieme reeks concerten. De hele maand september zijn er optredens van Racoon, Nielson, Danny Vera, Guido Weijers en vele anderen. Onder de majestueuze platanen biedt een terras plek aan 240 gasten met perfect uitzicht op het podium. Een unieke ervaring!

In De Museumtuin is een samenwerking van Bibelot met BOD Events, Schouwburg Kunstmin, Dordrechts Museum, Art & Dining en Dordrecht Marketing.

Uitverkocht

Locatie
Museumtuin
Deur open
17:00
Aanvang
18:00

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig. De Museumtuin wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.