Uitverkocht

vrijdag 11 september 2020

In de Museumtuin: Martijn Fischer Zingt Hazes

Heerlijk nazomeren met de beste Hazes hits
1,5 meter show

Samen zorgen we voor een veilige en unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek.

Martijn Fischer vertolkt opnieuw de allergrootste hits van André Hazes! Als acteur studeerde hij af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en verdiende hij tijdens zijn studie al bij door te zingen in een feestband. Daarna werkte Martijn bij verschillende theatergezelschappen om uiteindelijk zijn weg naar tv te vinden. Zijn entrée op televisie maakte hij in ‘Baantjer’, ‘Afblijven’, ‘Gooische Vrouwen’ en ‘Vrijland’. Dat Martijn ook geweldig kan zingen, bewees hij nog maar eens als zanger Tony Kroeze in de serie ‘Bagels & Bubbels’. Als gevolg van zijn hoofdrol van André Hazes in de Joop van de Ende musical ‘Hij Gelooft In Mij’, treedt hij op tijdens de kroning op het museumplein en verkoopt hij twee edities in de Ziggo Dome uit met ‘Holland Zingt Hazes’. Voor zijn rol in de musical mag hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award in ontvangst nemen. In 2015 draait de film ‘Bloed, Zweet en Tranen’ in bioscopen in België en Nederland, waarin Martijn de hoofdrol speelt naast Hadewych Minis. Vanaf dat moment heeft Martijn zich al ruimschoots gevestigd als dé vertolking van André Hazes. Na het succes van de musical en film, trapte Martijn zijn eerste clubtour af. Dat bracht hem langs uitverkochte zalen door heel Nederland, ook in Bibelot!

+ support: BENR
Het muzikale duo BENR maakt in samenwerking met Qmusic iedere week een Nederlandse versie van een Engelstalig nummer uit de Top 40. Op zijn YouTube kanaal deelt BENR naast covers ook eigen nummers met zijn inmiddels ruim 165.000 volgers.

☀️ Vier de nazomer in de tuin van het Dordrechts Museum met een intieme reeks concerten. De hele maand september zijn er optredens van Racoon, Nielson, Danny Vera, Guido Weijers en vele anderen. Onder de majestueuze platanen biedt een terras plek aan 240 gasten met perfect uitzicht op het podium. Een unieke ervaring!

In De Museumtuin is een samenwerking van Bibelot met BOD Events, Schouwburg Kunstmin, Dordrechts Museum, Art & Dining en Dordrecht Marketing.

Uitverkocht

Locatie
Museumtuin
Deur open
17:00
Aanvang
18:00

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig. De Museumtuin wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.