Uitverkocht

vrijdag 18 september 2020

In de Museumtuin: Guido Weijers

Heerlijk nazomeren en met een glimlach naar huis
1,5 meter show

Samen zorgen we voor een veilige en unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek.

We worden er mee doodgegooid: adviezen over geluk. Maar vaak zijn ze wat zweverig. Daarom haalt Guido Weijers de wetenschap erbij en beantwoordt de vraag die bijna iedereen stelt: ‘hoe word ik gelukkig?’. Guido volgde zelf masterclasses over geluk op de Erasmus Universiteit, gaf een TED-talk over ‘The Pursuit of Happiness’ en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Verwacht tijdens deze masterclass geen cabaret, maar een workshop over een van de meest gestelde vragen, onderbouwd met wetenschap. Je gaat na deze voorstelling naar huis met meer inzicht en geluk!

+ support: Bottles of Love
Bottles of Love behaalde twee jaar na oprichting zijn eerste radio single: ‘While We’re Young’. Inmiddels is de Dordtse band getekend bij Agents After All en volgde supportshows voor onder andere Barry Hay, Roxette, Roxeanne Hazes én The Dirty Daddies in AFAS Live en 013.

☀️ Vier de nazomer in de tuin van het Dordrechts Museum met een intieme reeks concerten. De hele maand september zijn er optredens van Racoon, Nielson, Danny Vera, Guido Weijers en vele anderen. Onder de majestueuze platanen biedt een terras plek aan 240 gasten met perfect uitzicht op het podium. Een unieke ervaring!

In De Museumtuin is een samenwerking van Bibelot met BOD Events, Schouwburg Kunstmin, Dordrechts Museum, Art & Dining en Dordrecht Marketing.

Uitverkocht

Locatie
Museumtuin
Deur open
17:00
Aanvang
18:00

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig. De Museumtuin wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.