Uitverkocht

donderdag 10 september 2020

In de Museumtuin: Douwe Bob

Heerlijk nazomeren met hits als 'Sweet Sunshine'
1,5 meter show

Samen zorgen we voor een veilige en unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek.

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, schipper, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in één persoon. Na bijna tien jaar met zijn band te hebben opgetreden, gaat Douwe in het voorjaar van 2021 de theaters in en terug naar de basis. Wij mogen alvast voorgenieten. Kleine setting, grote liedjes! Daarbij kan hij inmiddels putten uit alweer vier albums met elk hun eigen verhaal en herinneringen. Maak op deze manier kennis met nog meer kanten van de bijzondere liedjesschrijver en muzikant die Douwe is.

+ support: The Young River
Catchy new country van eigen bodem! The Young River uit Zwijndrecht haalt zijn inspiratie uit artiesten als Hunter Hayes en Keith Urban. Eind 2018 verscheen debuut EP ‘Disappear’. Onlangs was de band te zien in de Grote Show van Bibelot.

☀️ Vier de nazomer in de tuin van het Dordrechts Museum met een intieme reeks concerten. De hele maand september zijn er optredens van Racoon, Nielson, Danny Vera, Guido Weijers en vele anderen. Onder de majestueuze platanen biedt een terras plek aan 240 gasten met perfect uitzicht op het podium. Een unieke ervaring!

In De Museumtuin is een samenwerking van Bibelot met BOD Events, Schouwburg Kunstmin, Dordrechts Museum, Art & Dining en Dordrecht Marketing.

Uitverkocht

Locatie
Museumtuin
Deur open
17:00
Aanvang
18:00

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig. De Museumtuin wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.