IAN SIEGAL (UK) PRESENTS B.L.U.E.S – Bibelot
Verplaatst

vrijdag 28 mei 2021

IAN SIEGAL (UK) PRESENTS B.L.U.E.S

Tijdslot #2 | Een blues avond met indrukwekkende gitaarriffs en unieke bandbezetting
Verplaatst naar 21 oktober 2021

Dit concert is verplaatst naar donderdag 21 oktober 2021. Alle ticketkopers hebben via e-mail informatie ontvangen. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Ian Siegal is al jaren een gevestigde naam binnen de nationale en internationale blues scene. Met zijn muziek heeft hij al zeker 40 landen veroverd, negen Britse Blues awards gewonnen én drie Europese blues awards in de wacht gesleept. Ook speelt hij al een aantal jaar samen met de Nederlandse band The Rhytm Chiefs. Siegal staat bekend om zijn fijne mix van verschillende stijlen, van blues en Americana tot roots. Zelfs voor een beetje soul draait hij zijn hand niet om. De gitarist laat zijn gitaar ‘janken’ en als er geen einde lijkt te komen aan de stroom van indrukwekkende gitaarriffs, kiest hij voor een moment van ingetogenheid. Voor dit unieke concert in Dordrecht stelde Ian Siegal een band samen met als doel het spelen van de beste en puurste blues. De band bestaat naast Siegal uit Mischa den Haring, deze Nederlandse rootsgitarist vergaarde bekendheid als frontman van het Amsterdamse trio T-99 en is inmiddels een gevestigde naam binnen het internationale bluescircuit. Ook onderdeel van de line-up: harmonicaspeler BigPete (Pieter van der Pluijm) én muzikale broers Dusty en Darryl Ciggaar, onder andere bekend van Dry Riverbed Trio. De hechte vrienden treden op onder de naam B.L.U.E.S. Waar dit voor staat? Dat zie je in de show!

Bandbezetting:
Ian Siegal – gitaar en zang
Big Pete – harmonica en zang
Mischa Den Haring – gitaar en zang
Dusty Ciggaar – basgitaar en zang
Darryl Ciggaar – drums en zang

Verplaatst

Locatie
Main Stage
Deur open
22:00
Aanvang
22:15
'I am extremely excited to play in this project with my friends and we plan to do our best to honour the music we love so much. This is likely to be the one and only night this band ever plays, but by all the Gods it'll be a damn good one! Maybe we will reform for a 'comeback' concert next year. WHO KNOWS?!'
Ian Siegal

Steun ons met een donatie

Met jouw hulp blijven we programmeren. Klik op de knop voor meer informatie.