Hibakusha – Bibelot

vrijdag 4 januari 2019

Hibakusha

Snoeiharde metal met lekkere groove met supports Gizah en Façade

Hibakusha biedt een gigantische bak aan herrie waarbij de groove centraal staat. De combinatie van snoeiharde beats en krijsende lead-partijen leiden dan ook altijd tot intense live shows. Na de EP release ging het hard, in 2016 speelde de band op festivals als Fortarock, Euroblast en Amsterdam Metalfest. Vervolgens speelde de band nog als support voor Norma Jean en Twelve Foot Ninja. In maart 2018 kwam de eerste full-length uit en blijft het de band voor de wind gaan. Zet je schrap voor Hibakusha!

+ Supports:
Gizåh is een nieuwe naam, maar met bekende gezichten. Met leden uit bands als Divine Sins, Hordearii, Bleeding Gods, Shinigami en Mary Fields. Uiteindelijk resulteert dit in een mengelmoes van black- en death metal met hier en daar hardcore-invloeden. Die invloeden ga je zeker terug zien in de live-attitude.

Façade is een ijzersterke doom metal band uit Dordrecht. Ontstaan in 2011 door Ben de Graaff (Phlebotomized) en Korijn van Golen (Onheil). In 2017 leverden ze hun debuut album ‘Loathe’ en vielen hiermee op in binnen- en buitenland. Als je ze nog niet eerder hebt gezien wordt het nu heel snel tijd.
Tickets
Voorverkoop
€ 10,00

Locatie
Power Stage
Deur open
19:30
Aanvang
20:00
"Met de titel track kun je - zonder te overdrijven - stellen dat de mannen zich plaatsen op een niveau waar bands als Meshuggah en Textures zich normaliter begegeven... Hibakusha. Onthoud die naam. Echt!"
Aardschok

In brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €4,00