Uitverkocht

zaterdag 1 februari 2020

Het Gezelschap

Album release party van vijf bijzonder mondige nachtuilen

Een bijzonder mondig vijftal met een voorliefde voor het gesproken of geschreeuwde woord, dat is Het Gezelschap. Deze eigenzinnige formatie bestaat uit Jordy Dijkshoorn (De Likt), Diggy Rast (BrandWerk), Nachtburgemeester Juno (Nachtburgermeester van Dordrecht), Deon Custom en Kevin Stam. Op papier ziet die combinatie er al gek uit, maar de mix van hiphop, electro en blues maakt het allemaal nog net wat vreemder. Binnenkort verschijnt het debuutalbum en natuurlijk vieren de heren dat in Bibelot.

Soms is het leven mooi
Soms zit het leven even tegen
Het is Dood en verderf
Het is Geneuk en een slecht geweten

Soms druk op de borst
Soms is de ziel versleten
Soms enthousiasme en geluk
Of hoe dat ook mag heten

Soms kom je er mee weg
Soms moet je er voor boeten
Bewandel je dit pad
Doe Het Gezelschap dan de groeten

Wat ze hiermee willen zeggen? Geen idee. Wie deze muzikanten kent, weet dat het een energieke bende wordt!

+support: Dj Kimchi en Dj Baba laman
Vergeet de tijd en geef je over aan soul, funk, disco, hiphop, soca en afrobeat-tunes van Dj Kimchi (bekend van Zwarte Lola feestjes) en Dj Baba Laman (Buitengewoon Collectief). Stilstaan is geen optie!

TIP: Met je ticket voor Het Gezelschap kan je gratis blijven plakken in de Power Stage voor HRTZ. We maken het laat met de vetste dubstep en drum ’n bass-artiesten.

Uitverkocht

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50!