maandag 26 juli 2021

Het Gezelschap + Kay Slice

Mini-festival Schicht biedt een podium aan Dordts talent
Dordtse Feesten - 1,5 meter show

Dordrecht is een broedplaats voor talentvolle artiesten. Met het minifestival SCHICHT presenteren we daarom het beste dat Dordt te bieden heeft. Deze editie betreden twee artiesten het podium aan de Energiekade tijdens de Dordtse Feesten!

Het Gezelschap
Een bijzonder mondig vijftal met een voorliefde voor het gesproken of geschreeuwde woord, dat is Het Gezelschap. Deze eigenzinnige formatie bestaat uit Jordy Dijkshoorn (De Likt), Diggy Rast (Brandwerk), Nachtburgemeester Juno (Nachtburgermeester van Dordrecht), Deon Custom en Kevin Stam. Op papier ziet die combinatie er al gek uit, maar de mix van hiphop, electro en blues maakt het allemaal nog net wat vreemder. Dit is niet zomaar hiphop, het is een groot feest!

Kay Slice
Hij liet de De Wereld Draait Door studio swingen, opende het jaar van Rembrandt met zijn vlijmscherpe woorden en tradt met zijn live-band op bij VPRO Mondo. De uit Dordrecht afkomstige Kay Slice wisselt soepele flows moeiteloos af met aanstekelijke melodielijnen. De voormalige Brandwerk frontman is na de opsplitsing van die formatie steeds dieper gaan graven naar zijn Ghanese wortels. Daardoor creëert hij een mengelmoes van soul, hiphop, afrobeat en klanken uit Ghana, ofwel: ‘hiphopkid with Ghana-soul’.

+ David Ariza Lora (host) & DJ Niek Jansen 

➥ Deze zomer staan de Energiekade en het Wantijpark in teken van de Dordtse Feesten! Diverse organisatoren presenteren een reeks evenementen waarbij aan alle leeftijden is gedacht. Het programma zit vol live muziek, theater én er is een educatief programma. Geniet op een veilige manier van zon, entertainment en live muziek.

Tickets

Locatie
Energiekade
Deur open
18:00
Aanvang
18:45

Geen test nodig

Dit concert vindt in 1,5 meter setting plaats. Er is dus geen test nodig om het concert te bezoeken.