Verplaatst

zaterdag 6 juni 2020

HEISA (BE) + BUG

Gratis concertreeks met veelbelovend talent in Door

Let op: dit concert is verplaatst en de line-up is verdeeld over twee data. BUG speelt op zaterdag 3 oktober en HEISA (BE) op zaterdag 9 januari 2021. Beide concerten vinden plaats in DOOR.

Bibelot en DOOR presenteren samen een concert reeks in DOOR. Iedere eerste zaterdag van de maand ontdek je hier nieuwe bands. Laat je verrassen door onbekend talent! Met deze editie: HEISA (BE) en BUG!

HEISA (BE)
Zelden dekt de bandnaam zo goed de lading als bij HEISA. Contrasten kunnen niet groter. Bezeten én bemeten, onbehaaglijk en subtiel, desoriënterend en toch catchy. De band is het allemaal en het liefst tegelijk. De invloeden strekken zich uit van Bon Iver tot Tool. HEISA dolt met ritmes en doorbreekt de opgebouwen spanning met pijnigende gitaren en golven van distortion. Op de podia laat het drietal uit België een spoor van vernieling na.

BUG
Deze fuzz punkende psychrock uit Amsterdam leeft de traditie voort van bands zoals Hüsker Dü en Nirvana. De rauwe punkrock schuurt met melodische en experimentele invloeden. Hiermee zoekt BUG vakkundig het randje op. Het resultaat? Een knallende sound waarbij je regelmatig op het verkeerde been wordt gezet.

Verplaatst

Locatie
DOOR
Deur open
20:00
Aanvang
20:30