vrijdag 3 februari 2023

Hef

Nederlandse hiphop legende komt naar Dordrecht
Verplaatst naar 3-02-2023

Omdat het Nederlands elftal in de kwartfinale van het WK staat deze dag, kan de show helaas niet doorgaan. We hebben de show wel kunnen verplaatsen naar 3 februari. Dank voor je begrip! Kaartkopers worden via de mail op de hoogte gebracht.

Hef is een naam die niet meer is weg te denken uit de Nederlandse hiphopscene. De afgelopen 12 jaar heeft hij zijn status als één van de meest consistente en krachtige hiphop live-acts van het land verankerd met verschillende uitverkochte tours en shows op o.a. WOO HAH en Lowlands. De Rotterdammer heeft veel Nederlandse rappers geïnspireerd en hij heeft met veel van hen samengewerkt, waaronder Ronnie Flex, Frenna, Broederliefde en Sevn Alias.

+Crooks
Moeiteloos smijt hij met flows en bars. Crooks komt met de flow en sound zoals we die van hem gewend zijn. Hij is de rust zelve en is niet bang om te zeggen wat hij wil.

Ⓓ: Gratis entree voor iedereen met een Dordtpas! Dit kan uitsluitend door het evenement te reserveren via publiciteit@bibelot.net. Klik hier voor meer informatie. Let op! Er zijn maar een aantal tickets beschikbaar via de Dordtpas, op = op!

Tickets

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
20:45