Afgelast

vrijdag 18 februari 2022

Grote Prijs van Dordt: Halve Finale

Afgelast

Door de extreme weersomstandigheden is dit evenement afgelast. Alle kaartkopers hebben bericht ontvangen via e-mail.
De Grote Prijs van Dordt is een duw in de rug van ambitieuze artiesten. De Popcentrale als centrum van de lokale popscene biedt hierbij ondersteuning aan de artiesten door middel van aansluitende prijzenpakketten, samenwerkingen met belangrijke partijen in de stad en het bieden van een podium.

Deelnemers // Halve Finale

The Meadows – https://www.facebook.com/bandthemeadows/

The Meadows is een jonge alternatieve rockband uit de Alblasserwaard. De energieke sound blijft zich vernieuwen en wordt goed ontvangen door het publiek. Na 2 jaar zich verscholen te hebben in hun repeteerhok laten ze zich eindelijk zien aan de buitenwereld. In maart 2019 brachten ze hun eerste demo online uit bestaande uit drie tracks: Time Is Chasing Me, Audio & Travelling Through Space. Als je houdt van frisse energieke en melodieuze rock is deze band een must om te zien en horen!

The Humbled – www.facebook.com/thehumbledband

indie-rock uit Dordrecht Meng een toetsenist, een gewoon Indisch meisje en een roodharige drummer met zijn rockende vader; en je krijgt The Humbled! Een veelzijdig viertal verbonden als familie, maar vooral verbonden door hun liefde voor muziek. Laat je betoveren door hun piano- en zanglijnen en door hun groovende drum- en gitaarpartijen. Een indie-sprookje met een vleugje rock. Soms intiem en klein, dan weer groots en meeslepend, maar altijd hún verhaal. Bescheiden en zelfbewust. Herkenbaar en experimenteel. Komt het zien! Ze spelen nog lang en gelukkig! De Grote Prijs van Dordt 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door: Poppodium Bibelot – Wantijpop Festival – Noordpark Festival – Rotterdam Drum Department – DW images

Permeator

Wij zijn metalband Permeator. Wij maken Thrash en melodisch death metal. We zijn vlak voor het begin van de corona crisis begonnen, en daardoor hebben wij (helaas) nog niet voor fysiek publiek kunnen spelen. Wel hebben wij mee gedaan aan de live streams van WewillROCKcorona, waar bibelot en de popcentrale apparatuur beschikbaar voor hebben gesteld. (mede organisator Nick Wilschut is frontman van onze band)

Afgelast

Locatie
Power Stage
Deur open
20:00
Aanvang
20:30

Coronatoegansbewijs vereist

Voor dit event is een coronatoegansbewijs vereist.