Verplaatst

zaterdag 27 november 2021

Grote Prijs van Dordt Bands // Finale

Finale van wedstrijd met lokaal talent in de categorie: BANDS
Verplaatst naar 29.01

Dit evenement is verplaatst naar zaterdag 29 januari. Alle ticketkopers hebben via e-mail informatie ontvangen. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.
Mag jouw band niet langer onontdekt blijven en ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Meld je dan nu aan voor de Grote Prijs van Dordt Bands om kans te maken op een prachtig prijzenpakket! Schrijf je in via het inschrijfformulier.

De Grote Prijs van Dordt is een duw in de rug van ambitieuze artiesten. De Popcentrale als centrum van de lokale popscene biedt hierbij ondersteuning aan de artiesten door middel van aansluitende prijzenpakketten, samenwerkingen met belangrijke partijen in de stad en het bieden van een podium. Vorig jaar is de competitie helaas door Corona geannuleerd. Met alle positieve ontwikkelingen zijn we er vrijwel zeker van dat we in het najaar weer een reguliere competitie kunnen houden.

Nieuw in de competitie is een gezamenlijke kickoffdag. Tijdens deze dag worden alle geselecteerden in de Popcentrale uitgenodigd voor fotoshoots, biografie en rider-checks en workshops. Zo gaan alle deelnemers nog beter voorbereid de competitie in.

Verplaatst

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30