vrijdag 24 januari 2020

Grote Prijs van Dordt 2019 Showcase

Met de finalisten van 2019: Charades en Mr. Overdrive

De Grote Prijs Van Dordt is dé muziekwedstrijd van de Popcentrale. Bibelot is ieder jaar het decor voor een vurige eindstrijd tijdens de finale en voor een showcase vol nieuw talent uit de regio. Tijdens deze jaarlijkse showcase treden de eerste en tweede prijswinnaars op voor publiek en professionals uit de muziekindustrie. Hier zie je de beste bands die Dordrecht te bieden heeft!

Charades
Deze dromerige, alternatieve rockband met een rauwe, grungy twist won vorig jaar de eerste prijs. Hierdoor veroverde de band een felbegeerde plek op Wantijpop en het nieuwe festival Charge. Ook een live concertregistratie door een professionele videograaf was onderdeel van het prijzenpakket. Natuurlijk is deze showcase hét perfecte moment om dit te realiseren. Zorg dat je voorbereid bent, wie weet zie jij jezelf straks terug in een videoclip.

Mr. Overdrive
Deze driekoppige Rotterdamse electro-rockband staat garant voor een energieke show vol meeslepende muziek. Hiermee wist de band het publiek en jury te overtuigen en belandde Mr. Overdrive in de finale van de Grote Prijs Van Dordt. Een druk jaar vol optredens wordt in stijl afgesloten tijdens deze showcase.

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

IN BRANDSTOF

Tostideal! Midnight snacken doe je gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50