Verplaatst

vrijdag 26 juni 2020

Golden Caves

Exclusieve album release van de Nederlandse progrock belofte

Let op: dit concert is verplaatst naar vrijdag 20 november. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Golden Caves is één van de meest veelbelovende vertegenwoordigers van de nieuwe generatie progressieve rock. De band gooit hoge ogen in binnen- en buitenland met zijn dynamische mix van progrock, alternatieve invloeden en een aanstekelijk poprandje. Het vijftal uit Rotterdam bracht in 2017 debuutalbum ‘Collision’ uit. Dit resulteerde in optredens op bekende festivals als Progdreams en ProgPower Europe. Een succesvolle tour in Engeland volgde, met als absoluut hoogtepunt een plek op ultiem progrock festival Summer’s End. het oudste progrock festival van Engeland. Ook in Bibelot maakte Golden Caves indruk als support van Focus. Golden Caves legt op moment de laatste hand aan het langverwachte, tweede album ‘Dysergy’. In Dordrecht zal de band voor het eerst het nieuwe materiaal ten gehore brengen tijdens de album release. Prog rock liefhebbers mogen dit concert absoluut niet missen!

+support: Ella East
Energieke beats, positieve vibes en soms een donker randje. Ella East prikkelt alle zintuigen met pure, breekbare en  sfeervolle nummers. Als artiest is ze geïnspireerd door London Grammar, Celine Cairo en Adele en weet deze invalshoeken om te smelten tot een indrukwekkende nummers.

Verplaatst

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €4,50