Uitverkocht

vrijdag 4 november 2022

Goldband

Geweldige live act van een frisse popsensatie!

Nadat ze in 2019 uit het niets de muziekindustrie binnen kwamen te stormen lijkt de Haagse popsensatie Goldband zich inmiddels serieus gevestigd te hebben in het Nederlandse én Belgische muzieklandschap. Na twee EP’s, cult hits als ‘Mijn Stad’ en ‘Witte Was’ en vooral een ijzersterke live reputatie kwam in 2021 het debuutalbum ‘Betaalbare Romantiek’ uit.

Met het genre-overstijgende album hebben de drie ex stukadoors De Het Boaz, Karel Gerlach en Milo Driessen in samenwerking met producer Wieger Hoogendorp bewezen een serieuze pop act te zijn die zich niet makkelijk in een hokje laat plaatsen. Met invloeden uit jaren 80 nederpop en disco maar ook trance en gabber heeft Goldband een geheel eigen sound neergezet die zich vooral live op het podium laat gelden. Hierdoor wist de band met hun allereerste tour binnen no-time de grote zalen in de Benelux uit te verkopen.

Met miljoenen streams per maand, een nominatie voor de 3voor12 award en het predikaat Volkskrant Talent van van het jaar 2021 is Goldband op weg naar hun eerste volwaardige festivalseizoen en zonder twijfel dé act die je niet wilt missen

Support door Eva Serena

music maakt een interessante entree met haar ‘sophisticated indiepop’. Het eerste bewijs daarvan is de even mellow als catchy debuutsingle Somebody Human. Het nummer is gebouwd op zelfgemaakte synthklanken gecombineerd met een western gitaargeluid, dat ze heeft over gehouden aan haar ‘verleden in Americana muziek.’ De sfeer is melancholisch en warm.

Luister hier

Uitverkocht

Locatie
Main Stage
Deur open
19:00
Aanvang
20:00